• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.
  Informació de l'entitat

  Els tripulants de cabina de Ryanair ha iniciat aquesta setmana noves jornades de vaga i està previst que s'allarguin fins al gener. Avui parlem de les seves reivindicacions i la resposta de l'empresa amb Pau Ibarzábal, secretari de comunciació de l'USO Ryanair @USOConfe @tvgirona

  El 9 d’octubre, totes les dones de Girona i rodalies tenen una cita: córrer la cursa de la dona. Enguany ja és la novena edició, i esperen tornar a arribar al rècord de 7.500 inscrits. De moment, ja han començat els entrenaments en grup.

  Avui comença la Festa Major de Platja d’Aro i una de les propostes més interessants d’avui seran la “Nit del Gospel”. El concert es farà a la Plaça del Mil·lenari a partir de dos quarts de 10 de la nit. Hi actuaran Gospel d’Aro i també Gospel Viu.

  Ja fa unes setmanes que està instal·lat l'esperat semàfor que regula el pas a la carretera de Campdorà. El tram connecta la C-66 amb la pedrera i, a continuació, el barri de Pedret. Un punt on conflueixen el pas de trànsit i dels residents del nucli de Campdorà.

  L’altre obra maleïda de Girona és la marquesina del parc central. Una instal·lació que ha de connectar l'estació de trens convencionals amb l'estació de l'AVE.
  Una obra pendent, que depèn de l’Ajuntament. I de fet, el mateix consistori ha licitat dues vegades el projecte.

  Load More...
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram