• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.
  Informació de l'entitat

  Els periodistes Tura Soler i Jordi Grau acaben de publicar un nou llibre. Es tracta de “Sense càstig: deu crims impunes”, on expliquen la història de casos que van seguir i explicar en primera persona i que no s’han acabat resolent o jutjant.

  La Cursa Contra el Càncer va tornar als carrers de Girona diumenge al matí. Tot i les baixes temperatures, centenars de persones es van concentrar a la Plaça Catalunya per aportar el seu granet de sorra en la investigació del càncer.

  L'Hotel Palau de Sant Julià de Ramis fa 10 mesos que allotja a una quarantena de refugiats ucraïnesos. Unes famílies que han fet de l'hotel casa seva. Ara hauran de marxar a un altre hotel que es més barat, tot i que ells es quedarien a Sant Julià. @sjramis

  A les 20:30h a l'#ENTREVISTA 🎙️

  El projecte europeu Depart vol fomentar la participació dels migrants als espais sociopolítics. En parlarem amb l'Ebelín Cuero, presidenta de @ASOCOLGI i coordinadora del projecte Depart i Mia Farreres, tècnica d’acollida de @girona_cat.

  L’historiador gironí Xavier Carmaniu va presentar divendres a la Fundació Valvi el seu nou llibre: “Miquel Santaló Parvorell, republicà total”. Es tracta d’una biografia de Santaló, geògraf i polític republicà gironí. L’autor repassa la història d’aquest personatge.

  Load More
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram