• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.
  Informació de l'entitat

  A les 20:30h a l'#ENTREVISTA 🎙️

  El projecte europeu Depart vol fomentar la participació dels migrants als espais sociopolítics. En parlarem amb l'Ebelín Cuero, presidenta de @ASOCOLGI i coordinadora del projecte Depart i Mia Farreres, tècnica d’acollida de @girona_cat.

  L’historiador gironí Xavier Carmaniu va presentar divendres a la Fundació Valvi el seu nou llibre: “Miquel Santaló Parvorell, republicà total”. Es tracta d’una biografia de Santaló, geògraf i polític republicà gironí. L’autor repassa la història d’aquest personatge.

  Fins a 6 carretons van participar a la cursa de Tossa de Mar. Una activitat que no es celebrava des de feia molts anys i aquest any l'@ajtossademar va decidir tornar-la a posar en marxa. Per part de la població, va tenir molt bona rebuda ja que els carreres eren plens.

  Cada vegada és més habitual que les mascotes es converteixin en un membre més de la família. Un fet que provoca que la seva pèrdua sigui més dura. Nosaltres hem anat a veure com funciona l'únic tanatori de mascotes de les comarques gironines. @ajriudarenes

  A diversos pobles de la Selva, la preocupació per les ocupacions il·legals segueix més present que mai. De fet, des de l’@ajMassanet reclamen més comunicació i fluïdesa entre jutges i cossos de seguretat i alhora, s’han plantejat marcar un protocol propi per aquests casos.

  Load More
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram