• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.
  Avís Legal

  Benvingut la pàgina WEB de TELEVISIÓ GIRONA, S.L.
  A continuació, li exposem les condicions d’ús d’aquest pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari de la mateixa i per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

  1- IDENTIFICACIÓ

  De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que https://tvgirona.alacarta.cat/ és un domini de TELEVISIÓ GIRONA, S.L. amb CIF B17503038, domiciliada Avda. Sant Francesc, 8 17001 Girona telèfon 972 22 11 11 i correu electrònic tvgirona@tvgirona.cat. Televisió Girona figura inscrita inscrita en el Registre Mercantil de Girona, volum 1067, foli 89, full GI- 19.434.

  NORMES D’UTILITZACIÓ

  L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. Queda prohibit realitzar, per seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

  2- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

  Les pàgines de la WEB i la informació o els element que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Televisió Girona o les empreses del seu grup son titulars o amb llicències legítimes. Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport o mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

  3- RESPONSABILITAT

  La nostra intenció és la d’oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i amb la màxima qualitat. De totes maneres, li informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar inhabilitades , o interrompudes per factors o circumstancies alienes a la nostra voluntat.
  Televisió Girona no es responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.
  Televisió Girona no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

  • - Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecarregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions
  • - Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • - Ús indegut o inadequat del lloc WEB.
  • - Errades produïdes per un mal funcionament del navegadors o pel ús de versions no actualitzades del mateix
  L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat per als danys i perjudicis causats.
  Així mateix, l'usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "spiders", ... o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

  5- LEGISLACIÓ

  Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

  Informació de l'entitat

  A les 20:30h a l'#ENTREVISTA 🎙️

  L'Associació d'Hostaleria de Girona té nou president, Xavier Garcia. Avui passarà per l'Entrevista per parlar de com està el sector turístic de la ciutat i cap on ha d'anar la capital gironina en el futur en aquest àmbit. @Gi_Hostaleria

  Lidia Arasanz ha estat durant tot aquest temps una de les cares visibles de les protestes de Ryanair a Girona. La secretaria sindical, després de portar 16 anys a l'empresa, s'ha vist al carrer. @Ryanair

  Avui, en un dia important de la lluita contra la violència de gènere, el consell comarcal de la selva ha organitzat el que ja és una jornada tradicional pel 25-N. Com és habitual han preparat un seguit de ponències, relacionades amb la violència contra les dones. @comarcaselva

  De les nou dones assassinades enguany, cinc ho han estat per la parella o l'exparella i la resta, per altres familiars, segons el registre de l'Institut Català de les Dones.

  🍿 Nit de divendres, nit de cinema 🎥

  Avui a les 21h teniu una cita amb "Torna-la a tocar Sam" 🎬. El teu programa de cinema presentat per Pitu Anaya. T'ho perdràs?

  Load More
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram