• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.
  Avís Legal

  Benvingut la pàgina WEB de TELEVISIÓ GIRONA, S.L.
  A continuació, li exposem les condicions d’ús d’aquest pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari de la mateixa i per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

  1- IDENTIFICACIÓ

  De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que https://tvgirona.alacarta.cat/ és un domini de TELEVISIÓ GIRONA, S.L. amb CIF B17503038, domiciliada Avda. Sant Francesc, 8 17001 Girona telèfon 972 22 11 11 i correu electrònic tvgirona@tvgirona.cat. Televisió Girona figura inscrita inscrita en el Registre Mercantil de Girona, volum 1067, foli 89, full GI- 19.434.

  NORMES D’UTILITZACIÓ

  L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. Queda prohibit realitzar, per seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

  2- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

  Les pàgines de la WEB i la informació o els element que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Televisió Girona o les empreses del seu grup son titulars o amb llicències legítimes. Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport o mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

  3- RESPONSABILITAT

  La nostra intenció és la d’oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i amb la màxima qualitat. De totes maneres, li informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar inhabilitades , o interrompudes per factors o circumstancies alienes a la nostra voluntat.
  Televisió Girona no es responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.
  Televisió Girona no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

  • - Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecarregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions
  • - Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • - Ús indegut o inadequat del lloc WEB.
  • - Errades produïdes per un mal funcionament del navegadors o pel ús de versions no actualitzades del mateix
  L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat per als danys i perjudicis causats.
  Així mateix, l'usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "spiders", ... o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

  5- LEGISLACIÓ

  Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

  Informació de l'entitat

  📕Judith Espígol va començar a escriure als 13 anys, i als 15 es va registrar a @wattpad, on va publicar 'Milion reasons', una trilogia en català que suma 200.000 lectures. No et perdis aquesta història d'èxit amb @tvgirona

  🕤Dium., 21.30h
  A📺locals i 📲http://laxarxames.cat

  Els Bombers s’han sumat al Banc de Sang per potenciar les donacions de sang al voltant de Setmana Santa. La campanya ha fet parada avui a la Plaça de Catalunya de Girona. A més, els serveis d’emergència també faran un simulacre d’accident químic per ensenyar la feina que es fa.

  A les 20:30h a l'#ENTREVISTA 🎙️

  Avui viatjarem fins a París a l'Entrevista de @tvgirona i ho farem de la mà de @xavierbosch i el seu nou llibre '32 de març' @universllibres Estigueu atents que ve Sant Jordi!

  Avui el periodista i exdiputat Albano Dante Fachin passarà per l'Entrevista de @tvgirona Intentarem posar la brúixola del país i de l'independentisme a lloc i també explorarem quin fet pot ser el detonant d'un nou impuls independentista @albanodante76 @dvila8

  De la contaminació lumínica a la comèdia dramàtica 'Pazzo', al #FetAMida 👇

  @Canciones_Nadie @h_freemind @UniBarcelona @annapalomarc @ISGlobal @Miralcel @claratenabaila @salaversus_gl @pauetvidal @canalblau @tvmataro @tvlaselva @tvgirona @olotelevisio

  https://www.laxarxa.cat/programa/fet-a-mida/capitol/capitol-390-22-03-2023

  Load More
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram