• Televisió de Girona
  La televisió de referència a la ciutat de Girona i les seves comarques.

  This is an example page. It's different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

  Hi there! I'm a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin' caught in the rain.)

  ...or something like this:

  The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

  As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

  Informació de l'entitat

  L’alcaldessa de Girona, @alcaldessa_gi , es mostra impotent davant la inactivitat de l’Estat Espanyol en la urbanització de la Plaça d’Espanya. És l’únic reducte que queda pendent de les obres de l’AVE a la ciutat, nou anys i mig després de l’arribada de l’alta velocitat.

  Avui a l'Entrevista de @tvgirona parlarem d'Europa amb Joaquim Millan i Mònica Plana, ja que són dos dels promotors de la trobada "Europa en blau" que es farà dissabte dia 2 de juliol a Calonge. Avui a 20.30, no us ho perdeu!! @europaenblau @joaquimmillan @MonicaPlana @dvila8

  A les 20:30h a l'#ENTREVISTA 🎙️

  Avui ens visita l'alcalde de @ajvidreres, Jordi Camps, per repassar les obres del centre de dia fins a les millores en equipaments esportius, passant per la feina policial o com van les obres a la C-63.

  La #calma és aparent a #Montilivi. Dins les oficines s’esperen dies frenètics un cop consumat l’#ascens a primera. La direcció esportiva afronta el repte de confeccionar una #plantilla de #primera i, això, suposarà molts de moviments en les properes setmanes. @GironaFC_

  El #pont de les Peixateries Velles es va convertir en l’escenari per a la #presentació de la taula pel dret a l’#accessibilitat que uneix entitats del tercer #sector amb l’objectiu de pressionar al govern #municipal. @girona_cat

  Load More...
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram